Over ons

Het team

Wilco

Wilco

operationeel directeur

Judith

Judith

Meubelmaakster

Janwillem

Jan Willem

algemeen directeur

Jolien

Jolien

persoonlijk begeleider

Wie ben ik

Door de jaren heen heb ik ervaring opgedaan binnen diverse meubelmakerijen en interieurbouwbedrijven. Ik heb dit werk in zowel binnen als buitenland mogen uitvoeren. Van jongs af aan heb ik affiniteit met het maken van meubels, woninginterieur en was ik altijd creatief bezig. Het was niet alleen dit prachtige ambacht wat mij bezig hield, de mens als individu wekte ook mijn interesse, met name de kwetsbaren binnen de samenleving. Door de jaren heen zag ik dat hierin de nood hoog is en heb ik de stap gemaakt om een HBO opleiding te volgen voor maatschappelijk werker. Dit heb ik in 2019 met succes afgerond.

Als maatschappelijk werker en meubelmaker heb ik tijdens mijn studie gewerkt aan een nieuw concept binnen de meubelbranche en hulpverlening. Want mijn passie voor het ambachtelijke vak van meubelmaker wil ik inzetten en toepassen. Vanaf 2018 heeft de Houtkern een prachtige ontwikkeling doorgemaakt. Wij zitten niet stil en werken elke dag aan de groei en ontwikkeling van dit bedrijf.

Een bedrijf waarbij meubels, de mens en het maatschappelijk werk samen komen.

Bij de Houtkern is voor mijn beide passies een bijzonder logo ontwikkelt. De twee ambachten van hulpverlening en meubelmakerij zijn in één logo samen gekomen.

Het logo bestaat uit een doorsnede van een boom. Waarbij de jaarringen de ervaringen, en ontwikkeling van het leven laten zien.
De barsten laten zien dat dit aan de buitenkant erg kan zijn, maar gaan wij naar de kern dan valt dit soms mee of begrijp je de beschadigingen meer.
Het blaadje staat voor nieuw leven, nieuwe creaties, nieuwe ervaringen en kansen.

Houtkern logo

Heb je een vraag of ergens hulp bij nodig?

Neem dan contact met ons op.