Meubelmakerij

Interieur producten op maat

U heeft de wensen, wij hebben het vakmanschap.

Bent u op zoek naar een nieuw badkamermeubel, televisiekast, industriële schuifdeuren of kijkt u rond in uw woning en wilt u vernieuwing en verandering aanbrengen? Dan bent u bij de Houtkern aan het juiste adres.

Samen met u als klant willen wij uw wens realiseren en uw droom waarmaken. Onze kracht zit in betrouwbaarheid, eerlijkheid, creatief meedenken en u als klant meenemen in het proces van uw eigen product. Wij geloven in transparantie. Dit doen wij door onder andere foto’s van het productieproces te sturen. Zo bent u op de hoogte van de ontwikkeling van uw eigen product.

Wat bieden wij?

Wij streven ernaar om elk gewenst product voor u te maken. Denk hierbij aan eettafels, badkamermeubels, eiken bladen, televisiekasten, garderobekasten en nog veel meer.

Bekijk ook onze fotogalerij voor een divers aanbod.

Wat zijn de prijzen?

Omdat wij op maat en naar specifieke wens producten voor u maken, kunnen wij geen specifieke prijzen vermelden. Heeft u wensen en een bepaald budget in gedachten, dan proberen wij samen met u ervoor te zorgen om een passend product te leveren die past bij uw budget.

Bekijk ook onze fotogalerij voor een divers aanbod.

Hoe gaan wij te werk?

Wij kunnen op afspraak bij u aan huis langskomen, maar ook bent u van harte welkom in onze werkplaats. Samen bespreken wij uw wensen, inventariseren de mogelijkheden en krijgt u waar nodig een advies en denken wij mee in oplossingen. Wij nemen diverse stalen van hout mee om u zo meer inzicht te geven in de materialen.

Nadat wij een gesprek hebben gehad, gaan wij voor u aan de slag en maken een passende offerte.

Nadat de offerte is opgemaakt, komt er een vervolgafspraak om de offerte door te nemen en de laatste details te bespreken. Wanneer u akkoord gaat met de offerte zullen wij uw aanvraag inplannen. Ons doel is om te ontzorgen en uw aanvraag te verzorgen.

Moet er een wasbak, kraan, een metalen kast, poten of andere items besteld worden? Regelen wij dit voor u.

Heb je een vraag of ergens hulp bij nodig?

Neem dan contact met ons op.