Maatschappelijk
werk

De houtkern begeleiding

Wij geloven dat elk mens binnen de samenleving passende aandacht verdient.

Soms kan het zijn dat u/jij in uw huidige fase van het leven vastloopt, geen weg vooruit kan vinden of een plek wilt hebben om u verder te ontwikkelen of dagbesteding zoekt.

De Houtkern bied begeleiding/dagbesteding op maat aan.

Wat bieden wij?

De Houtkern bied 1 op 1 begeleiding aan. De begeleiding zal voor een groot deel plaats vinden in een eigen werkplaats. Daarnaast is er een mogelijkheid om te kijken naar andere activiteiten of ondersteuning. Denk hierbij ondersteuning aan huis of dag-invulling op een andere plek.

De Houtkern bied speciaal 1 op 1 begeleiding aan om zo maximaal aandacht te geven aan de hulpvrager. Houtbewerking is een middel de hulpvrager als mens de kracht.

Zoals de Houtkern ook maatwerk meubels aanbied, bieden wij ook maatwerk begeleiding aan.

Wij vinden het belangrijk dat u zelf de regie behoud over uw leven. In samenwerking met u kunnen wij uw leven stabiliseren, verbeteren en ontwikkelen.

Eerlijkheid, betrouwbaarheid, oprecht en open werken en luisteren naar je hart zijn kernpunten wat wij erg belangrijk vinden.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens een eerste kennismaking gaan wij in gesprek om elkaar te leren kennen. Tijdens dit gesprek bespreken wij de wensen, uitdagingen en hulpvragen. Als het nodig is maken wij samen een plan waar doelen in worden beschreven. In de werkplaats werk jij mee aan producten welke bestemd zijn voor klanten. Dit houdt in dat jij mee kan werken aan waardige producten en zo ook een waardevolle bijdrage kan leveren.

Tijdens de begeleiding is het vooral belangrijk dat jij mag ervaren en leren dat jij als mens er toe doet, er mag zijn en fouten mag maken. Het is met name belangrijk wat jij wilt en daar sluit de begeleiding op aan. Als extra service en ondersteuning kunnen wij er ook voor zorgen dat jij bij huis opgehaald wordt en weer naar huis wordt gebracht.

De Houtkern bied speciaal 1 op 1 begeleiding aan om zo maximaal aandacht te geven aan de hulpvrager. Houtbewerking is een middel de hulpvrager als mens de kracht.

Heb je een vraag of ergens hulp bij nodig?

Neem dan contact met ons op.